Webshop beginnen

U wilt een webshop beginnen?

U heeft een product, uw strategie is helemaal uitgewerkt en beslist om online te verkopen via een webwinkel. Super! Maar hoe zit een webshop precies in elkaar? Wie kan die shop bouwen, en nog belangrijker, hoeveel kost een webshop?

De beslissing was gemakkelijk, met een webshop wordt uw verkoop niet gelimiteerd door openingsuren en uw klanten kunnen vanuit hun luie zetel uw producten bestellen! U bereikt een enorm breed publiek dus moet u zorgen voor een zo breed mogelijk gamma aan betaalmethodes, iemand uit Nederland verkiest iDeal terwijl belgen met bancontact betalen. Verschillende betalingsaanbieders hanteren ook verschillende kosten. De webshops die wij starten zijn meteen gekoppeld aan alle courante betalingsmethodes uit heel Europa! Ook zit bij uw oplevering een opleiding inclusief zodat u meteen zelf aan de slag kan in uw nieuwe webwinkel.

Ook bestaande ondernemingen laten een webshop bouwen om naast hun bestaande locatie toch nog producten online te kunnen verkopen, aan klanten die anders niet zo snel in de winkel langs zouden komen bijvoorbeeld.

Wilt u meer advies over het laten maken van een webwinkel? Contacteer ons vrijblijvend.

Contacteer ons